Susţineţi ApTI

ApTI susține și promovează o lume digitală liberă și deschisă prin respectarea drepturilor fundamentale ale omului. Suntem în prima linie când e vorba de libertatea Internetului și protecția vieții private online.

Susține-ne activitatea prin:

1.         Donații

Poți susține activitățile ApTI prin donații financiare. 

  • Poți dona orice sumă dorită (în lei), online, prin intermediul serviciului pus la dispoziţie cu sprijinul mobilPay: https://secure.mobilpay.ro/buy-product/doneaza_apti.
  • Bitcoin: 12xTbhwLtdMnrMN9SNHGhDpBF5XzSzvWvw
  • Ethereum: 0xF2B1e6D87f9CCdce425c44C6F7c0FBD8Ad396420

2.         Redirecționarea către ApTI a 2% din impozitul pe venitul global

Mai jos găsești formularele necesare, atât în forma clasică (care pot fi imprimate și completate ulterior), cât și în formă editabilă, acestea din urmă având precompletate datele ApTI:

Pentru clarificare, menționăm că procentul de 2% din impozit merge la bugetul de stat în cazul în care nu este redirecționat către o organizație neguvernamentală, nefiind vorba despre o sumă suplimentară.

3.         Contracte de sponsorizare (de către persoane juridice)

a)         Dacă ai o firmă, poţi dispune de o sumă care se scade din impozitul pe profit şi care îndeplineşte cumulativ condiţiile:

1.         este în limita a 5 la mie din cifra de afaceri;
2.         nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.
 
 
b)        Dacă ai o profesie liberală sau PFA, poți dispune de o sumă în limita unei cote de 5% din baza de calcul determinată ca diferenţa dintre venitul brut şi cheltuielile deductibile, altele decât cheltuielile de sponsorizare, mecenat, cheltuielile de protocol şi cotizaţiile plătite la asociaţiile profesionale. Suma NU se scade din impozitul pe profit.
 
Pentru detalii: http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Cod_fiscal_norme_2012.htm#_Toc304299718 (art 48 alin 5 din Codul fiscal - versiune 2012) 
 
Dacă ești interesat de semnarea unui contract de sponsorizare, te rugăm să ne contactezi.